Szerver, technológiai hűtés...

gpeeloadasprezentacio24.JPG

A szerver és technológiai hűtés megtervezéséhez, kivitelezéséhez jelentős adatszolgáltatásra és előkészületekre van szükség. A szerver hűtés kapcsán fontos tényező, hogy a berendezést állandó üzemre kell tervezni, nem lehet kompromisszumokat kötni, hisz a készülék leállása jelentős anyagi, információs és egyéb károkhoz vezthet.

Az ilyen környezetbe tervezett szerver-klímaberendezések üzemi paraméterei meg kell, hogy feleljenek a legszélsőségesebb elvárásoknak.

Szerverhűtés esetén többek között az alábbi kérdéseket kell tisztázni:

  • Tervezett beépítésre kerülő teljesítmény
  • Bővítés lehetősége
  • Redundancia (n+1-es rendszer)
  • Védelmi eszközök, pl. víz, tűz, füst, stb. ellen
  • Milyen automatika biztosítja a hűtőberendezések felügyeletét
  • Üzemidő kiegyenlítés

Cégünk saját vezérlő családjával -"GpE-Controller"- széleskörű lehetőséget biztosítunk az automatika, távfelügyelet, tendenciák ellenőrzése,- nyomonkövetése terén, valamint a szükség szerinti távoli bavatkozásokra.

Fontos és sajnos nehéz a korrekt és megbízható megoldást megtalákni, mert egyre több piaci résztvevő hírdet / javasol egyszerű közönséges komfort klímaberendezéseket mint szerverhűtőt. Ilyen esetkben általában semmi előzetes számítás, tervezés nem készül és a szélsőséges krülmények között tapasztalható jelentős teljesítmény vesztességet vagy leállást vesszük csak észre, esetenként a bizonytalanság és nem várt leállások jelentkezhetnek.

Javasoljuk, hogy mielőtt egy konkrét műszaki megoldást kiválaszt, kérje segítségünket. Tervező kollégáink készséggel állnak rendelkezésére legyen szó konzultációról vagy egy komplexebb rendszer megtervezéséről.

Foruljon hozzánk bátran, köszönjük, hogy megtisztel bizalmnával!