A megrendelés elküldésével a megrendelő hozzájárul ahhoz, hogy az általa szolgáltatott személyes adatokat a gpeklima.hu weboldalt üzemeltető GasParts-Europe Kft.nyilvántartsa.

Abban az esetben, ha a megrendelő jelentkezett hírlevél szolgáltatásunkra, a GasParts-Europe Kft. a nyilvántartott adatokat kizárólag saját marketing és statisztikai célok érdekében használja fel, azokat harmadik személy részére nem adja ki.Amennyiben a megrendelő nem jelentkezik hírlevél szolgáltatásunkra, akkor adatait csak a termékek gyártási, számlázási valamint szállítási feladataihoz használja fel, azokat harmadik személy részére nem adja ki. A megrendelő a megrendelés elküldésével kijelenti, hogy az általa szolgáltatott adatok a valóságnak megfelelnek.

Megrendelő tudomásul veszi, hogy a gpeklima.hu tervezőjében közzétett ábrák, feliratok, szövegek a gpeklima.hu weboldalt üzemeltető GasParts-Europe Kft. tulajdonát képezik, azokat csak a gpeklima.hu weboldalon található online tervezőben lehet felhasználni, egyéb felhasználásukhoz a GasParts-Europe Kft. írásbeli engedélye szükséges.

Amennyiben a megrendelő nem a gpeklima.hu weboldalon található képek, ábrák, szövegek valamelyikéből választ, a megrendelés elküldésével kijelenti, hogy az általa felhasznált kép, ábra, szöveg nem áll szerzői jogvédelem alatt.

A GasParts-Europe Kft. jogosult a megrendelést egyoldalúan, indokolás nélkül felbontani, különösen, ha a megrendelésben szereplő kép, ábra, szöveg nyilvánvalóan szerzői vagy személyiségi jogokat sért, illetőleg jó erkölcsbe ütközik.

A megrendelés pontatlanságáért vagy a megrendelés felbontásából származó károkért a GasParts-Europe Kft. semmilyen felelősséget nem vállal.

Megrendelő tudomásul veszi, hogy nagyobb mennyiség megrendelése esetén a GasParts-Europe Kft.a megrendelés teljesítését előleg fizetéséhez kötheti.

Amennyiben a megrendelő a megrendeléstől eláll, köteles a GasParts-Europe Kft. kárát megtéríteni.

A megrendelés elküldésével a megrendelő kijelenti, hogy a Jogi és adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat tudomásul vette, megértette, és azokat magára nézve kötelezőnek tekinti.